Autobanden in regio Nijmegen

Hopmans Auto & Bandentechniek Heijen: Een gerenommeerde bandenservice

Op Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen kunt u een beroep doen voor het vervangen van de banden van uw voertuig. We kunnen vrijwel alle typen banden leveren die u wenst. Of het nu gaat over zomerbanden, winterbanden of vierseizoenenbanden, Hopmans heeft ze in huis!

Maak snel een afspraak met een van onze specialisten.

Hieronder een greep uit de bandenmerken die we kunnen plaatsen:

  • Michelin banden
  • Continental banden
  • Hankook banden
  • Dunlop banden
  • Vredestein banden
  • Pirelli banden
  • Bridgestone banden
  • Nokian banden
  • Goodyear banden
  • Fulda banden
5

Autobanden: belangrijk voor uw veiligheid

Het behoeft geen betoog dat de banden van uw auto van extreem belang zijn voor uw veiligheid en dat van uw bijrijders. Als u vaak op de weg bent in alle weersomstandigheden, moet u kunnen rekenen op banden die in goede staat zijn. Laat daarom uw autobanden regelmatig controleren en vervangen door echte vakmensen, bij Hopmans helpen we u graag. De vakmensen van Hopmans staan voor u klaar.

Een veelzijdig aanbod

U kunt bij ons niet alleen terecht voor banden van personenauto’s. We plaatsen ook de banden van bestelwagens, campers, caravans, aanhangers, SUV’s, 4×4’s, bussen en vrachtwagens. Als u de gelukkige bezitter bent van een waardevolle klassieke auto, kunt u bij ons altijd de banden verkrijgen die voor uw klassieke auto ontworpen zijn.

Als u vóór de winter winterbanden op de wielen van uw voertuig laat leggen, kunnen wij de zomerbanden voor u opslaan. Hetzelfde doen we voor uw winterbanden tijdens het zomerseizoen. Hopmans Auto- en Bandentechniek is dus eveneens een bandenhotel voor uw kostbare zomer- en winterbanden.

20

Als specialisten in het vakgebied garanderen wij u een ongeëvenaarde bandenservice.

Bel Hopmans Auto & Bandentechniek 0485-511141

Bandenservice voor vrachtwagens en bussen

In onze werkplaats is een grote ruimte ingericht voor de service aan vrachtwagens en bussen. We kunnen geschikte banden plaatsen op elk type vrachtwagen of bus. Voor vrachtwagens kunt u ook gebruikmaken van onze uitstekende 24 uursservice. Bovendien beschikken we over een speciale vrachtwagen waarmee we bandenservice verlenen ter plaatse bij de klant of op de weg. Moet er dringend een band vervangen worden van uw vrachtwagen als u onderweg bent? Wij kunnen met onze speciale vrachtwagen ter plaatse de band vervangen of gewoon in ons autobedrijf.

Een bandenbedrijf met ongeëvenaarde service

Hopmans Auto- en Bandentechniek garandeert u een uitmuntende service. Onze medewerkers zijn vakmensen met veel ervaring. Ons bedrijf beschikt over de modernste gereedschappen en apparatuur om u professioneel voort te helpen. We vervangen niet alleen banden, maar voeren ook onderhoud uit aan alle soorten voertuigen. U kunt op ons ook een beroep doen voor het vervangen van autoruiten. Bovendien zijn we een officieel keuringsstation voor de APK keuring.

Ons bedrijf is gelegen te Heijen (gemeente Gennep). We ontvangen niet alleen klanten uit Nijmegen, Boxmeer, Groesbeek, Gennep, Cuijk en Heijen maar uit heel Nederland. Komt u uit de regio, en is uw voertuig aan nieuwe banden toe, maakt u dan gerust een afspraak met ons.