Over ons

Mobiliteit verzorgt door Hopmans

Sinds 1985

Hopmans Auto- & Bandentechniek is gestart in een woonwijk van Gennep. Zowel personen auto’s als lichte bedrijfswagens komen  tot op heden voor onderhoud naar Hopmans. Naast het onderhoud wordt de bandenservice verleend. In die tijd kwamen tevens vrachtwagen- en landbouwvoertuigen naar Gennep.

Na enkele jaren in 1988 zijn we verhuist naar De Grote Heeze 4 in Heijen. De nieuwe locaties bracht verschillende mogelijkheden met zich mee. Onder andere het gemak nam toe om service te verlenen. Door de grote van de werkplaats konden er meer consumenten geholpen worden.

Vanaf 1985 is Hopmans begonnen met de reparatie en vervanging van ruiten. De uitbreiding van het assortiment is gerealiseerd om de consument beter te kunnen ontzorgen. Hopmans is hiermee een volwaardig autobedrijf in de regio Gennep.

Hopmans is een echt familiebedrijf. Al jaren werkten de twee zoons (Hënry en Wilbert) mee in het bedrijf en in 2003 namen zij het bedrijf over. De ambitie om kansen te benutten en te innoveren is een constante binnen de organisatie. Naast kennis en ervaring is motivatie een belangrijke pijler om klantgerichte oplossingen te bieden.