Onderhoud

Mobiliteit verzorgt door Hopmans

Al jaren is Hopmans een vertrouwd adres voor het onderhoud aan uw auto. U kunt bij ons terecht met elk type voertuig voor reparatie en onderhoud, zoals een kleine of grote beurt. Als u uw auto wilt laten onderhouden dan kunt u het beste telefonisch met ons een afspraak maken op het telefoonnummer: 0485-511141.

Optimale dienstverlening

Om veilig de weg op te kunnen, zonder zorgen te maken over de staat van uw auto, is onderhoud van essentieel belang. De betrouwbaarheid van uw auto kunt u gemakkelijk vergroten door tijdig en goed onderhoud. Hopmans Auto- & Bandentechniek kan u helpen op verschillende aspecten zoals onderhoud en reparatie. Daarom maken wij gebruik van:

  • Professioneel gereedschap
  • Betrouwbare werkmethodes
  • Hoge voorraden onderdelen
  • Klantgerichte oplossingen
  • Vakkundig personeel

Kwaliteit onderhoud van Hopmans

Om uw mobiliteit te vergroten zorgen wij voor ruime mogelijkheden door:

  • Onze langere openingstijden
  • Mogelijkheid van een gratis leenauto
  • Gedegen advies voor uw auto

Onderhoud en reparaties is voor zowel personenauto’s, bedrijfsauto’s als voor campers van belang. Wilt u veilig op weg? Vraag naar de mogelijkheden en kom naar Hopmans in Heijen.

Werkplaats

Onderhoud

Tijdig uw voertuig onderhouden vergroot de betrouwbaarheid. Bij Hopmans onderhouden wij uw auto volgens fabrieksvoorschriften.

Reparatie

Een reparatie kan bij Hopmans uitgevoerd worden, denk aan problemen met uw motor, versnellingsbak, aandrijflijn, ophanging, elektronica en andere technische problemen.

Controle

Het kan altijd voorkomen dat uw voertuig goed onderhouden wordt, maar u toch twijfelt over de status van uw voertuig. Laat uw voertuig dan controleren, zodat u weer veilig op weg kunt.

Technische diagnose

Een foutmelding of een storing in uw auto. Tegenwoordig heeft een auto meer elektronische onderdelen. Met onze computer kunnen wij uw storing opzoeken en verhelpen. Heeft u een storing neem dan snel contact met ons op.

Revisie

Mechanische onderdelen zijn onderhevig aan slijtage, denk aan onderdelen in de motor of versnellingsbak. Door deze slijtage kan ernstige schade ontstaan. Een revisie van deze slijtgevoelige onderdelen is een oplossing voor lange termijn en kan verdere gebreken voorkomen.

Staat uw voertuig er niet tussen neem dan contact op met Hopmans

Auto personenauto bestelwagen check onderhoud reparatie banden heijen gennep bergen milsbeek boxmeer cuijk
Bestelwagen vrachtwagen truck bedrijfswagen check onderhoud reparatie banden heijen gennep bergen milsbeek boxmeer cuijk
Caravan aanhanger oplegger check onderhoud reparatie banden heijen gennep bergen milsbeek boxmeer cuijk
Camper check onderhoud reparatie banden heijen gennep bergen milsbeek boxmeer cuijk