Bandenservice

Banden-specialist

Hopmans staat bekend om de volledige service op het gebied van banden. Naast het leveren en monteren van banden voor personenauto’s zijn wij gespecialiseerd in het monteren van banden op vrachtauto’s en bussen. Wij leveren banden van het merk Michelin, Dunlop, Goodyear, Uniroyal enz… Tevens kunt u bij ons terecht voor banden die speciaal voor klassieke auto’s, off-road voertuigen of landbouwvoertuigen ontworpen zijn. In en rondom de regio van Gennep kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

Personenauto's

Het belangrijkste onderdeel van uw auto zijn uw banden. Deze zorgen namelijk voor het contact van uw auto met de weg. Zonder goede banden wordt het autorijden gevaarlijk. Laat daarom uw banden eens nakijken door Hopmans. Wij leveren namelijk kwaliteit banden voor een scherpe prijs.

Winter- en zomerbanden

U kunt ook terecht bij Hopmans Auto- & Bandentechniek voor het monteren van uw zomer- of winterbanden. Bovendien beschikken wij over een bandenopslagplaats waar we uw banden na het verwisselen kunnen bewaren. Let wel op, u kunt alleen gebruik maken van de bandenopslag als u uw banden laat verwisselen door Hopmans Auto- & Bandentechniek.

Vrachtwagen- en busbanden

Naast de montage op personenauto’s en bestelwagens leveren en monteren wij ook banden voor vrachtauto’s en bussen. In onze daarvoor ingerichte werkplaats kunnen wij iedere vrachtwagen en bus van de juiste band voorzien. Wij hebben ook een 24 uurs service voor vrachtwagens. Bel voor meer info 0485-511141.

Wij beschikken over twee speciale vrachtauto waarmee wij ten eerste bij al onze klanten banden kunnen monteren op vrachtauto’s en ten tweede óók vrachtauto’s die onderweg zijn, kunnen voorzien van banden. Deze vrachtauto is ingericht met de modernste apparatuur om ieder type vrachtauto te kunnen voorzien van de juiste band. Wilt u meer weten over onze 24 uurs service, dan kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0485-511141.

Landbouw- en industriële banden

Ten slotte leveren wij banden voor de landbouw-, industriële en grondverzet sector. Reeds beschikken wij over twee machines in Heijen waarmee grote en zware banden gemonteerd worden. Zowel een kapotte band als een lekke band kan Hopmans repareren, zodat u extra kilometers uit uw band haalt.

Bij een pechgeval kunnen wij met onze ingerichte vrachtwagens en bussen uw banden op locaties wisselen en eventueel repareren. Het personeel bij Hopmans beschikt over ervaring om u het gewenste advies te geven. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u altijd contact opnemen met ons.

Een doorn of spijker in uw band kan vervellende problemen veroorzaken. Wanneer u merkt dat uw bandenspanning onder niveau is, kom dan snel naar Hopmans. Wij controleren en repareren uw banden als dit nodig is.

Werkplaats

Montage

Om veilig op weg te gaan zijn nieuwe banden van belang. Wij monteren uw banden en balanceren uw wielen alvorens deze geplaatst worden op het voertuig. Professionele bandenservice is van belang om uw veiligheid te vergroten en slijtage van andere onderdelen te verminderen.

Reparatie

Een doorn of spijker in uw band kan vervellende problemen veroorzaken. Wanneer u merkt dat uw bandenspanning onder niveau is, kom dan snel naar Hopmans. Wij controleren en repareren uw banden als dit nodig is.

Opslag

In verschillende weersomstandigheden zijn verschillende banden benodigd. U kunt zowel voor uw personenauto- als bedrijfswagenbanden bij ons opslaan. Denk hierbij aan de zomer-/winterwissel. De banden worden inpandig bewaard, wat de gebruiksperiode ten goede komt.

Uitlijnen

Overmatige slijtage aan uw banden kan onder andere veroorzaakt worden door een onjuiste afstelling van de ophanging van uw auto. Bij Hopmans kunnen wij uw voertuig uitlijnen volgens fabrieksvoorschriften, waardoor overmatige bandenslijtage beperkt wordt.

Velgen

Heeft u een kromme velg, dan kunnen wij die repareren. Mocht het niet mogelijk zijn om de velg te repareren, dan kunnen we altijd nieuwe velgen bestellen. Wilt u gewoon de uitstraling van uw auto verbeteren of bent u opzoek naar een set winter velgen. Wij bestellen voor u de gewenste set velgen.

Op locatie

Heeft u een kapotte band en kunt u niet meer rijden, dan kunnen wij dit verhelpen met onze servicewagens. Wij kunnen de bandenservice voor uw wagenpark leveren. Bel voor de mogelijkheden met Hopmans.