Autoruitservice

Autoruit-specialist

U kent dat wel: Pats!… en plotseling vliegt er een klein venijnig steentje tegen de voorruit. Geen grote schade natuurlijk, maar wel een lastige pit in de ruit en -heel hinderlijk- precies in het belangrijkste zichtveld.

Ga dan snel naar Hopmans Auto- en Bandentechniek in Heijen want die is ook gespecialiseerd in herstel en vervanging van ruiten voor personenauto’s, vrachtauto’s en bussen.

Uw verzekering betaalt

Het specialisme van ons betekent samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland waardoor de schade rechtstreeks met uw verzekering kan worden afgehandeld. En dat bespaart u veel rompslomp.

Bent u verzekerd tegen ruitschade? Uw ruitschade wordt conform de polisvoorwaarden gerepareerd of vervangen.

Gratis leenauto plus gratis kenteken graveren

Maar daar blijft het niet bij. Want Hopmans beschikt over een enorme voorraad ruiten zodat u meestal direkt geholpen kunt worden. En mocht dat een keer niet lukken, dan is er altijd een GRATIS leenauto beschikbaar. Bovendien werkt het bedrijf met een 24-uurs service zodat u van onmiddellijke dienstverlening verzekerd bent. Mocht vervanging van de ruit noodzakelijk zijn, dan graveert Hopmans, indien gewenst, gelijktijdig GRATIS het kenteken in alle ruiten. Dat is -bewezen- de beste beveiliging tegen autodiefstal!

Werkplaats

Reparatie

Heeft u een sterretje in de voorruit, dan kan dit professioneel gemaakt worden door Hopmans. Zo voorkomt u dat het sterretje zich ontwikkelt tot een barst.

Vervangen

Een scheur of barst in de voorruit of is uw ruit gewoon kapot. Dan vervangen wij deze ruit voor u. Met speciaal gereedschap kunnen wij de ruit op de juiste manier plaatsen. Heeft u camera’s of sensoren in de ruit zitten, dat is geen probleem bij Hopmans.

Kalibratie

Moderne voertuig beschikken doorgaans over geavanceerde rijhulpsystemen. Na het vervangen van de voorruit is van belang om de systemen opnieuw te kalibreren. Wij kunnen zowel statisch als dynamisch kalibreren. Door de kalibratie wordt de veiligheidssystemen op de juiste manier afgesteld.