Autobandenmarkt in regio Nijmegen

De banden van een auto: regelmatig onderhoud is nodig

Alle onderdelen van uw auto zijn aan slijtage onderhevig, maar vooral de banden hebben het zwaar te verduren. Voor de veiligheid van de chauffeur én van de passagiers is het daarom van groot belang om regelmatig de banden te laten vervangen. Bovendien is het bij de aanvang van het winterseizoen sterk aanbevolen om winterbanden te laten plaatsen. Alles is mogelijk bij Hopmans, de autobandenmarkt regio Nijmegen.

Een winterband is gemaakt van een zachtere rubbersoort en heeft een speciaal profiel, waardoor de band beter kan ingrijpen op de ondergrond. Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen in Noord-Limburg is gespecialiseerd in het vervangen van autobanden.

Als u op zoek bent naar een autobandenmarkt in de regio van Nijmegen, dan staat Hopmans te Heijen voor u klaar.

9

Autobandenmarkt regio Nijmegen: ook voor vrachtwagens en andere voertuigen

Bij onze autobandenmarkt te Heijen kunt u niet alleen terecht voor banden van personenauto’s. We hebben vrijwel alle typen banden voor vrachtwagens, bussen, caravans, 4×4’s en zelfs voor klassieke wagens. We leveren alle bekende bandenmerken zoals Michelin, Goodyear, Uniroyal, Dunlop enzovoorts. Voor vrachtwagens hebben wij een 24 uursservice zodat u op elk moment van de dag bij ons terecht kunt voor een dringende vervanging van een vrachtwagenband. Een deel van onze werkplaats is hier speciaal voor ingericht.

We beschikken bovendien over een eigen vrachtauto waarmee we bij de klant zelf een band van een vrachtwagen kunnen vervangen indien dit nodig zou zijn. We kunnen met onze vrachtauto ook ter plaatse op de weg de band van een vrachtwagen verwisselen.

Uitstekende service

Hopmans Auto- en Bandentechniek biedt haar klanten een ongeëvenaarde dienstverlening aan. Op werkdagen zijn we geopend tot 22:00 uur ’s avonds. We zijn eveneens op zaterdag geopend tot 16:00 uur. Onze werkplaats beschikt over de modernste gereedschappen en apparatuur. Als u winterbanden onder uw auto laat leggen, kunnen wij de zomerbanden voor u opslaan, zodat u zeker bent van een correcte stalling onder de juiste omstandigheden. Omgekeerd bewaren we ook uw winterbanden als er in het voorjaar de zomerbanden onder uw auto geplaatst worden.

Niet alleen een bandenmarkt

Hopmans Auto- en Bandentechniek vervangt niet alleen uw banden. U kunt ook een beroep doen op ons voor reparaties en onderhoud aan uw auto, vrachtwagen, bus, camper of caravan. Als u met een gebarsten autoruit zit, kunnen wij deze voor u repareren of vervangen. Bovendien zijn we een officieel keuringsstation voor de APK.

5

Bandenmarkt Nederland of bandenmarkt Duitsland aan het zoeken?

Veel van onze klanten komen uit de streek van Nijmegen, Boxmeer, Groesbeek, Cuijk of Gennep. Onze bedrijf te Heijen is bekend in heel de regio, ook tot over de Duitse grens. Komt u uit deze regio en bent u dringend op zaak naar een Nederlandse of Duitse bandenmarkt, dan is Hopmans te Heijen de plaats waar u moet zijn.