Bandenopslag in regio Nijmegen

Winter- of zomerbanden plaatsen

Verkeersdeskundigen zijn het erover eens dat winterbanden aanbevolen zijn voor het rijden in winterse omstandigheden. Hevige regenval, ijzel en sneeuw kunnen de veiligheid van de bestuurder en van de passagiers in gevaar brengen. Hoewel het in Nederland niet verplicht is, laten vele chauffeurs winterbanden monteren op hun voertuig. Ook Hopmans heeft een bandenopslag voor uw banden.

of vul het contactformulier in

In Duitsland en vele andere Europese landen is het gebruik van winterbanden verplicht bij het rijden in winterse condities. Maar waar moet u met de andere set banden blijven? Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen legt niet alleen winter- en zomerbanden op uw voertuig, maar verzorgt ook de bandenopslag.

5

Uw banden opslaan

Hopmans kan winterbanden plaatsen op vrijwel alle typen voertuigen. Personenauto’s, campers, bussen, 4×4’s, vrachtwagens, caravans: wij beschikken over de geschikte winterbanden voor uw voertuig. De zomerbanden moeten tijdelijk ergens worden opgeborgen. Die moeten immers na de winter terug op het voertuig gemonteerd worden. Als u weinig plaats heeft voor banden opslag, kan Hopmans uw autobanden opbergen voor u. Onze werkplaatsen beschikken over voldoende ruimte voor een uitgebreide autobanden opslag.

Klanten die bij ons banden laten verwisselen, kunnen gebruikmaken van deze handige service. Ons bandenhotel is bekend bij zowel particulieren als bedrijven uit de streek rond Gennep, Cuijk, Groesbeek, Boxmeer en Nijmegen. Woont u in de buurt en wilt u door ons winterbanden laten plaatsen? Dan kunt u de oorspronkelijke autobanden inleveren en bij ons laten opbergen tot de winter voorbij is.

Ook voor vrachtwagens en andere voertuigen

Een groot gedeelte van onze werkplaats is speciaal uitgerust voor vrachtwagens. We beschikken over een eigen vrachtauto waarmee we ter plaatse bij de klant de banden van een vrachtwagen kunnen verwisselen. Desnoods kan dit ook ergens onderweg op de baan gebeuren.

De diensten van Hopmans Auto- en Bandentechniek

Ons bedrijf te Heijen is niet alleen gespecialiseerd in autobanden monteren en autobanden opslaan. U kunt op ons een beroep doen voor alle technische problemen met voertuigen. U bent welkom met uw auto, vrachtwagen, bestelauto, bus enzovoorts. Wij voeren reparaties en onderhoud uit aan vrijwel alle typen. We hebben bijna alle soorten banden in voorraad. U kunt bovendien bij onze glasservice terecht voor gebarsten of gebroken autoruiten. Ons bedrijf is eveneens een erkend keuringsstation voor de APK.

18

De best mogelijke service voor onze klanten

We trachten onze klanten steeds de best mogelijke dienstverlening te geven. Dat merkt u aan onze uitgebreide openingsuren: op werkdagen tot 22:00 uur ’s avonds en op zaterdagen tot 16:00 uur. Voor vrachtwagens kunt u gebruikmaken van onze handige 24 uursservice.

Een groot aantal particulieren en bedrijven uit de regio rond Nijmegen, Boxmeer, Groesbeek en Gennep heeft reeds de weg naar ons bedrijf gevonden. Aarzel niet om door ons veilige winterbanden te laten monteren. Uw zomerbanden vinden zeker een plaatsje in onze bandenopslag.

Uw banden opslaan bij Hopmans Auto & Bandentechniek?

Bel Hopmans Auto & Bandentechniek 0485-511141