Glasgarage in regio Nijmegen en Venray

Ruitschade: vervangen of repareren

Het is snel gebeurd, een barstje in een autoruit. Een wegvliegend steentje kan al voor een kleine beschadiging zorgen. Dit is vooral hinderlijk als de barst zich in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt. Bovendien bestaat de kans dat bij een plotse schok de ruit verder gaat barsten.

Daarom wacht u beter niet te lang met het laten repareren van een autoruit. In de regel kan een beschadiging die niet groter is dan een muntstuk van twee euro worden gerepareerd. Als de barst groter wordt, moet de volledige autoruit vervangen worden.

Een glasgarage waar men snel een beschadiging in een ruit kan repareren, komt van pas als u dagelijks uw auto nodig hebt en veel op de weg zit. Bij een volledig gebarsten ruit moet deze natuurlijk compleet vervangen worden. Ook in dit geval moet u snel terecht kunnen bij een glasgarage zoals Hopmans die beschikt over verschillende typen ruiten.

De glasservice van Hopmans Auto- en Bandentechniek

Hopmans Auto- en Bandentechniek is gespecialiseerd in reparatie en vervanging van ruiten van voertuigen. U kunt bij Hopmans terecht voor gebarsten ruiten van auto’s, vrachtwagens en bussen. Een autoruit repareren, een zijruit vervangen of een achterruit vervangen?

De vakmensen van Hopmans lossen het voor u op. Ons bedrijf heeft een grote hoeveelheid ruiten in voorraad, zodat we u meestal onmiddellijk kunnen helpen. Indien we de geschikte ruit niet in voorraad hebben, kunt u gebruikmaken van een gratis leenauto. We bieden klanten met gebarsten autoruiten een 24 uursservice aan, zodat u steeds op onze glasservice een beroep kunt doen.

Autoruit reparatie kosten: wie betaalt de rekening?

Klanten die een autoruit laten maken, moeten niet bezorgd zijn over de rekening. Hopmans Auto- en Bandentechniek werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. De rekening wordt door ons rechtstreeks naar uw verzekeraar gestuurd. U hoeft zich niet te bekommeren over de administratieve rompslomp.

7

Onze klanten komen o.a. uit de omgeving van Gennep, Groesbeek, Boxmeer en Nijmegen. Woont u in de omgeving en heeft u ruitschade?

Bel Hopmans Auto & Bandentechniek 0485-511141

Gratis graveren van nieuwe ruiten

Tot onze service behoort onder meer het gratis graveren van nieuwe ruiten. Als een autoruit herstellen niet mogelijk is en deze helemaal vervangen moet worden, vragen wij u of we gratis het kenteken in de nieuwe ruit mogen graveren. Het is bewezen dat dit een goede beveiliging tegen autodiefstal is.

Een servicebedrijf met een ruime dienstverlening

Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen is een bedrijf dat zijn klanten een grote waaier van diensten aanbiedt. Een autoruit herstellen is een van onze specialismen, maar we doen veel meer. U kunt op ons een beroep doen voor het onderhoud van alle merken voertuigen, ook vrachtwagens, campers en caravans. We vervangen alle soorten banden. Bovendien zijn we een officieel keuringsstation voor de APK.