Vrachtwagenbanden van Hopmans

Deskundig advies van Hopmans

Bij Hopmans Auto & Bandentechniek te Heijen vindt u alle types vrachtwagenbanden voor uw vrachtauto. Wij geven onze klanten graag deskundig advies over het beste type vrachtautoband voor een bepaalde toepassing.

Bel gerust om een afspraak te maken voor de vervanging van uw vrachtauto banden of informeer naar de mogelijkheden.

9

Het belang van goede vrachtwagenbanden

Waarom is de kwaliteit van een vrachtautoband zo belangrijk? Hieronder een aantal redenen:

    • Veiligheid op de weg

Vanzelfsprekend wil geen enkele vrachtwagenchauffeur geconfronteerd worden met een klapband tijdens een transport. Om zware ongevallen te vermijden moeten de banden van uw truck in alle weersomstandigheden optimaal presteren.

    • Bedrijfszekerheid

Uw vrachtwagens brengen alleen geld op als ze op de baan zijn. Om te vermijden dat uw trucks veel stilstaan door bandenpech, is het aanbevolen om de truckbanden tijdig te vernieuwen.

    • Besparing op brandstofkosten

Een kwalitatief goede band met de juiste bandenspanning zorgt voor minder weerstand en dus voor een kleiner brandstofverbruik. Dat is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kies voor duurzaamheid en een zo gering mogelijke impact op het milieu met kwalitatief uitstekende vrachtautobanden.

540 Miljoen ton vrachtvervoer per jaar

Jaarlijks transporten vrachtwagens in Nederland zo’n 540 miljoen ton aan goederen. Duizenden miljoenen kilometers moeten trucks jaarlijks in Nederland afleggen om alle producten en materialen tijdig aan een klant te leveren. Om de veiligheid op de weg te garanderen, moeten vrachtauto’s technisch in optimale staat zijn. De banden van een truck worden voortdurend blootgesteld aan diverse wegdekken, weersomstandigheden en belastingen. Het correcte type band van de hoogste kwaliteit is daarom uitermate belangrijk.

11

De beste bandenservice bij Hopmans

Hopmans Auto- & Bandentechniek is gespecialiseerd in het monteren van banden op trucks. Wij leveren banden van zowel bekende A-merken (Dunlop, Michelin, Goodyear, etc.) als minder bekende B-merken. Onze werkplaats in Heijen is speciaal ingericht voor het snel vervangen van banden.

Als klant kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice voor vrachtauto’s.

Wij beschikken bovendien over een speciale truck waarmee we ter plekke bij een klant nieuwe banden kunnen monteren. Heeft één van uw chauffeurs een lekke of kapotte band onderweg? Wij kunnen met onze truck ter plaatse komen om zo vlug mogelijk de band te vervangen.

Bel gerust om een afspraak te maken voor de vervanging van uw vrachtauto banden of informeer naar de mogelijkheden.