Winterbanden in regio Nijmegen

Hopmans Auto- en Bandentechniek: voor alle typen banden

Als u winterbanden wilt laten plaatsen of vervangen in de regio Nijmegen, kunt u bij Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen terecht. Wij plaatsen vrijwel alle soorten banden.

Hopmans Auto & Bandentechniek heeft alle typen banden voor u klaar liggen.

5

Assortiment winterbanden

Ons aanbod omvat o.a. de volgende merken:

 • Continental winterbanden
 • Michelin winterbanden
 • Vredestein winterbanden
 • Hankook winterbanden
 • Dunlop winterbanden
 • Nokian winterbanden
 • Goodyear winterbanden
 • Pirelli winterbanden
 • Fulda winterbanden
 • Bridgestone winterbanden
 • Apollo winterbanden
 • Rockstone winterbanden
 • Typhoon winterbanden

Veiligheid vóór alles

Niemand twijfelt eraan dat autobanden van het grootste belang zijn voor de veiligheid van chauffeur en passagiers. In het winterseizoen krijgt u af te rekenen met zware weersomstandigheden: regenval, ijzel, sneeuw. De banden van uw voertuig moeten in een uitstekende staat verkeren om voldoende grip te houden op het wegdek. Hoewel winterbanden in Nederland niet verplicht zijn, raden verkeersdeskundigen het gebruik ervan sterk aan.

In Duitsland zijn dit soort banden verplicht om in winterse omstandigheden te mogen rijden. Ook vele andere Europese landen hebben het gebruik van speciale banden voor winterse omstandigheden verplicht gesteld. Houd hiermee rekening in verband met aansprakelijkheid bij een ongeval. Een winterband wordt vervaardigd uit een zachtere rubbersoort en heeft een speciaal profiel dat beter ingrijpt op de ondergrond. De band is bedoeld om te rijden bij lagere temperaturen.

Geschikt voor alle voertuigen

Niet alleen voor personenauto’s, maar voor alle voertuigen op banden kunt u op ons een beroep doen. Wilt u bijvoorbeeld Continental winterbanden kopen voor uw caravan, suv of 4×4? Wij hebben ze in huis. Hopmans Auto- en Bandentechniek is eveneens een bandenhotel.

Dit betekend dat wij uw banden bewaren wanneer u ervoor kiest om bij Hopmans Auto- en Bandentechniek uw banden te leggen of vervangen. In onze opslagplaatsen bewaren wij uw zomerbanden tijdens het winterseizoen en omgekeerd. Uw kostbare banden zijn bij ons in goede handen.

Speciaal voor vrachtwagens en bussen

Onze werkplaats is ingericht om vrachtwagens en bussen van alle soorten banden te voorzien, ook banden voor het rijden in winterse omstandigheden. Eigenaars van vrachtwagens kunnen rekenen op onze uitmuntende 24 uursservice. Indien nodig kunnen wij met onze speciaal uitgeruste vrachtauto bij de klant de banden van een vrachtwagen vervangen.

Wie Hopmans zegt, zegt kwaliteitsvolle service

Onze klanten de best mogelijke service bieden, dat is onze doelstelling. Op werkdagen kunt u tot 22:00 uur ’s avonds in onze werkplaats terecht. We zijn ook op zaterdagen geopend tot 16:00 uur. We vervangen niet alleen banden, maar onderhouden eveneens alle merken voertuigen. Een gebroken autoruit? Ook daarvoor kunt u op ons een beroep doen.

Moet uw wagen naar de APK? Wij zijn een officieel keuringsstation. Ons bedrijf is gevestigd in Heijen, gemeente Gennep in Noord-Limburg. Vooral in de omgeving van Gennep, Groesbeek, Boxmeer en Nijmegen vinden vele klanten de weg naar ons bedrijf. Woont u in de buurt en wilt u winterbanden kopen?

Maak een afspraak met Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen.