Zomerbanden in regio Nijmegen

Hopmans Auto- en Bandentechniek: voor alle typen banden

Als u zomerbanden wilt laten plaatsen of vervangen in de regio Nijmegen, kunt u bij Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen terecht. Wij plaatsen vrijwel alle soorten banden.

Hopmans Auto & Bandentechniek heeft alle typen banden voor u klaar liggen.

5

Assortiment zomerbanden

Ons aanbod omvat o.a. de volgende merken:

 • Continental zomerbanden
 • Michelin zomerbanden
 • Vredestein zomerbanden
 • Hankook zomerbanden
 • Dunlop zomerbanden
 • Nokian zomerbanden
 • Goodyear zomerbanden
 • Pirelli zomerbanden
 • Fulda zomerbanden
 • Bridgestone zomerbanden
 • Apollo zomerbanden
 • Rockstone zomerbanden
 • Typhoon zomerbanden

Bespaar met een zomerband

Niemand twijfelt eraan dat autobanden van het grootste belang zijn voor de veiligheid van chauffeur en passagiers. In het winterseizoen krijgt u af te rekenen met zware weersomstandigheden: regenval, ijzel, sneeuw. De banden van uw voertuig moeten in een uitstekende staat verkeren om voldoende grip te houden op het wegdek. Hoewel winterbanden in Nederland niet verplicht zijn, raden verkeersdeskundigen het gebruik ervan sterk aan.

In de zomerperiode hebben de weersomstandigheden minder effect op het type band. Echter, zijn de bestandsdelen van een winter-, zomer- of allseasonband anders opgebouwd. De zomerband produceert minder rolweerstand, waardoor het brandstofverbruik en de geluidsoverlast (van de band) afneemt.

Geschikt voor alle voertuigen

Niet alleen voor personenauto’s, maar voor alle voertuigen op banden kunt u op ons een beroep doen. Wilt u bijvoorbeeld Continental zomerbanden kopen voor uw caravan, suv of 4×4? Wij hebben ze in huis. Hopmans Auto- en Bandentechniek is eveneens een bandenhotel.

Dit betekend dat wij uw banden bewaren wanneer u ervoor kiest om bij Hopmans Auto- en Bandentechniek uw banden te leggen of vervangen. In onze opslagplaatsen bewaren wij uw zomerbanden tijdens het winterseizoen en omgekeerd. Uw kostbare banden zijn bij ons in goede handen.

Speciaal voor vrachtwagens en bussen

Onze werkplaats is ingericht om vrachtwagens en bussen van alle soorten banden te voorzien. In de zomerperiode slijten banden relatief gezien sneller, het controleren en bijhouden van uw wagenpark kan daarbij niet ontbreken. Daarnaast kunnen eigenaren van vrachtwagens rekenen op onze uitmuntende 24 uursservice. Indien nodig kunnen wij met onze speciaal uitgeruste vrachtauto’s bij de klant de banden van een vrachtwagens, landbouwvoertuigen, bulldozers, shovels, earthmovers, industriële voertuigen, etc. vervangen.

Wie Hopmans zegt, zegt kwaliteitsvolle service

Onze klanten de best mogelijke service bieden, dat is onze doelstelling. Op werkdagen kunt u tot 22:00 uur ’s avonds in onze werkplaats terecht. We zijn ook op zaterdagen geopend tot 16:00 uur. We vervangen niet alleen banden, maar onderhouden eveneens alle merken voertuigen. Een gebroken autoruit? Ook daarvoor kunt u op ons een beroep doen.

Moet uw wagen naar de APK? Wij zijn een officieel keuringsstation. Ons bedrijf is gevestigd in Heijen, gemeente Gennep in Noord-Limburg. Vooral in de omgeving van Gennep, Bergen, Groesbeek, Boxmeer en Nijmegen vinden vele klanten de weg naar ons bedrijf. Woont u in de buurt en wilt u winterbanden kopen?

Maak een afspraak met Hopmans Auto- en Bandentechniek te Heijen.